90% of my brain is lyrics

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Random thoughts

Με πνίγει αλλά προσπαθώ ν'αναπνεύσω,προσπαθώ να δω και να ζήσω μα δεν μ'αφήνεις...Κρύβω μέσα ό,τι νοιώθω,ό,τι συναίσθημα υπάρχει για να δείξω ότι είναι δυνατή και ό,τι αντέχω. Δείχνω στους άλλους ότι δεν έπεσα στέκομαι ακόμα και περιμένω,επιβιώνω με ό,τι έχω και κυρίως με την φαντασία μου. Αυτή με κρατάει ζωντανή γιατί μπορώ και πρέπει να φαντάζπμαι ότι υπάρχει συνέχεια και ότι μπορώ να ζήσω. Αυτό λέγεται επιβίωση. Επιβίωση των συναισθημάτων και προστασία του εαυτού μας από αγκάθια που μπορούν να σε σκοτώσουν.
Αν δεν στηρίξεις το ένα σου πόδιέξω απ’ τη Γη,ποτέ σου δεν θα μπορέσεις να σταθείς επάνω της.
Αυτό λέγεται για μένα φαντασία και ίσως ανωτερότητα αλλά όχι με την έννοια του επιπέδου αλλά με την έννοια ότι δεν έχεις κλειστούς ορίζοντες και βλέπεις πέρα από τους άλλους.
Γκρεμίστε τις πολοικατικίες κρύβουν το ηλιοβασίλεμα.
Πρέπει να γκρεμίσουμε όλοι τα εμπόδια-τις πολυκατοικίες μας-και να βαδίσουμε μπροστά χωρίς να κοιτάμε πίσω και να βρούμε το δικό μας ηλιοβασίλεμα. Το οποίο θα λάμψει. Διαφορετικός δεν σημαίνει ότι είσαι ανεπιθύμητος,σημαίνει ότι βλέπεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο και με τα δικά σου μάτια. Σημαίνει ότι έχεις τη φαντασία και την εξυπνάδα να μην πας με το πλήθος αλλά να πας με το δικό σου τρόπο και να ξεχωρίσεις από το κοπάδι. Το να είσαι διαφορετικός δεν είναι κακό,είναι πολύ όμορφο γιατί εκφράζεις τον χαρακτήρα σου,τις αισιοδοξίες και τις απόψεις σου. Η διαφορετικότητα είναι σαν να βρίσκεις ανάμεσα σε πολλά πετράδια το διαμάντι που λάμπει. Μέσα στον ουρανό με πολλά αστέρια να βρεις αυτό που λάμπει περισσότερο από όλα για σένα. Αυτό που ξεχωρίζει είναι σημαντικό αλλά όλοι μας είμαστε σημαντικοί απλά λάμπουμε με διαφορετικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου