90% of my brain is lyrics

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Φοιτήτρια δεύτερο έτος βιβλιοθηκονομία αλλά κάθε φορά αναρωτιέμαι τι κάνω εγώ εκεί,οι καθηγητές όλοι ανόητοι και δεν εξηγούν οι περισσότεροι τίποτα,πώς να περάσεις έπειτα τα μαθήματα??Έρχεται το καλοκαίρι σου παίρνει τα μυαλά και πρέπει να διαβάσεις, πώς να στρωθείς όταν ακούς τον αέρα να φυσά και την θάλασσα να σε καλεί??Προφανώς,υπάεχουν ένα σωρό άλλα πιο διασκεδαστικά πράγματα να κάνεις από το διάβασμα για τη σχολή, το σχολείο, οποιοδήποτε αναγκαστικό διάβασμα...Φεύγω τώρα πάω να ρίξω μια ματιά στα μαθήματα αν και αμφιβάλλω αν μπορώ να συγκεντρωθώ σε αυτό....αλλά ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να περάσουμε και κάτι χωρίς να ξέρουμε το γιατί,πολύ μ'αρέσει αυτό αν και δεν γίνεται συχνά!!!

2 σχόλια:

  1. καταρχας καλαη αρχη!!!εχεις δικιο σε αυτα αλλα πιστεψε με δεν εισαι μοναδικη!!!επυρχουν κ καλυτερα υπαρχουν κ χειροτερα απ αυτα...οτι και να ναι παντως στασου στα ποδια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ,βέβαια δεν ξέρω πως να το διακοσμήσω αλλά θα μάθω...αν έχεις καμιά συμβουλή καλή θα ήταν.Όντως υπάρχουν χειρότερα αλλά είναι ωραία να σκέφτεσαι πράγματα που μέσα στο τρέξιμο και τις δουλειές δεν καταφέρνεις,μόνο όταν σου λείπει το θυμάσαι. Ο αέρας, το κύμα που σκλαει στα βράχια,το βρεγμένο χόρτο, η βροχή...είναι απλά πράγματα που είναι η καλύτερη παρηγοριά μερικές φορές. Οι εξετάσεις είναι το πιο μεγάλο βασανιστήριο,απορώ...μάλλον όποιος τις εφεύρε πρέπει να μην είχε βασανιστεί καθόλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή